Salg, service og reiseliv

Klikk for stort bildeDersom du liker å arbeide med mennesker og yte service, kan en karriere innen salg, service og reiseliv være det rette valget for deg!

Salg, service og reiseliv

Høsten 2020 kom det nye læreplaner for VG1 - også for yrkesfag. På Eiker videregående skole betyr det at vi gikk fra å tilby VG1 Service og samferdsel til å tilby: VG1 Salg, service og reiseliv

Næringslivet etterspør gode fagarbeidere, og dette utdanningsprogrammet fører fram til følgende yrker i servicenæringene:

• Salgs- og reiselivsmedarbeider,
  • Administrasjonsmedarbeider og resepsjonist
  • Vekter

Utdanningsprogrammet gir elevene kunnskaper og ferdigheter i forretningsdrift, entreprenørskap og samhandling med et mangfold av mennesker. I tillegg vil elevene stimuleres til skaperglede og utforskertrang gjennom praktisk problemløsning.

Programfagene (totalt 17 timer i uka) er:

• Forretningsdrift
  • Markedsføring og innovasjon