Kantine

Kantina er åpen mandag–fredag kl. 08.00-14.45.

 

Hvor finner du kantina

Du finner kantina rett til høyre for skolens hovedinngang. Den er et av skolens mest populære samlingssteder. Her kan du spise, gjøre lekser eller bare sitte og slappe av. Du får kjøpt forskjellige sorter mat og drikke, og du kan også spise din egen mat her.

Betaling

Betal med bankkort eller Vipps. Vi kan ikke ta imot noen kontanter på grunn av koronarestriksjoner.

Meny

I disken finner du nysmurte baguetter, rundstykker, horn og hjemmebakst.

Det tilbys varm mat daglig. På fredager er det fredagspizza, og da kan du velge mellom pepperoni, kylling, skinke og vegetar.

Spesielle tilbud

Du kan hver dag kjøpe rundstykker til frokost for kr 10,-

I Yoghurtbaren vår finner du både hjemmelaget granola og fersk, oppskåret frukt – et sunt alternativ til yoghurtbeger. Toasthjørnet er et så attraktivt tilbud at det ofte blir kø! Der står toastjern til fri benyttelse, enten du kjøper toasten her eller tar med din egen.

En velfylt salatbar finner du også - med mye spennende, egenlaget innhold.

Husk at du må sprite eller vaske hendene før du går inn i kantina - og for å forsyne deg av salatbaren må du i tillegg bruke hansker. Husk også å holde avstand her, som ellers på skolen.

Økologisk målsetting

Eiker videregående skole vil tilby sine elever en bærekraftig kantine. Buskerud fylkeskommune har et vedtak om å følge Statens retningslinjer for mat og måltider i skolen. 

Retningslinjene sier at 50 % av det som tilbys skal være økologisk. Dette følger vi i kantina på Eiker videregående skole opp, og deltar nå i et pilotprosjekt for økologisk mat.

Her vil vi at drikke først og fremst skal være vann, og at pengene som brukes primært skal gå til mat og bærekraftige måltider. Råvarene som brukes skal være dyrket på miljøvennlig måte, og maten som tilbys skal være god, styrkende og mettende. Stadig mer av det som tilbys, lages fra bunnen av.

Spør oss gjerne om hva som er de beste matvalgene for å holde seg mett lenge og ta vare på både hodet og kloden.

Se også

Kantina Eiker vgs. på Facebook

Til toppen