- Veldig god oppfølging her ved Eiker videregående skole

Skiløperen Helene Marie Fossesholm runder i disse dager av tre år skolegang ved Eiker videregående skole. Hun sier hun er meget godt fornøyd med hvordan skolen har fulgt henne opp. Det har vært mulig å satse på både toppidrett og skolearbeid. 

Klikk for stort bildeFORNØYD MED OPPFØLGINGEN: Helene Marie Fossesholm forteller om god oppfølging og tilrettelegging ved Eiker videregående skole. Per Jørund Grøthe   - Her ved Eiker videregående skole har jeg fått veldig god hjelp og oppfølging. Jeg ville ikke hatt det bedre noe annet sted. Derfor har jeg kunnet satse slik jeg har gjort, forteller hun.

Undervisningsleder Hanne Kristiansen ved Eiker har mye positivt å si om sin elev.

- Det har vært en glede å ha Helene som elev her ved skolen. Hun har jobbet godt og grundig, og samtidig har hun vært en god samtalepartner for lærerne. Tilretteleggingen vi har gjort for henne, er at hun har fått lov til å framskynde noen frister i skolearbeidet, forteller hun. 

Fortsetter skisatsingen

Jenta fra Vestfossen fortsetter å satse på ski. Hun har nemlig fått plass på elitelandslaget for kvinner. Og det er mange som har tro på hennes framtid som skiløper. I vinter fikk hun rosende ord fra blant andre polsk juniorsjef og tidligere storløper Justyna Kowalczyk

– Dette er Bjørgen- og Johaug-materiale. Hun er en fantastisk utøver. Det virker som hun ikke har stjernenykker. Hun jobber også hardt, og det er veldig viktig. Norge har en ny stor stjerne der, uttalte skikjendisen til avisa Drammens Tidende.

I sommer blir det mye trening og samlinger på den dyktige skiløperen. Til høsten har hun tenkt å ta ex. phil. ved universitetet, samtidig med at hun fortsetter skisatsingen. Vi får også vite at planen etter hvert er å studere medisin.   

Mindre sykling

Helene har også vært på topp innenfor terrengsykling gjennom flere år. Sykkelen blir ikke parkert for godt på grunn av landslagssatsingen, men litt mindre sykling blir det nok.  

Til toppen