Meningokokkvaksinering fredag 26.2

Ved Eiker videregående skole settes meningokokkvaksinen i år 26. februar. Det vil foregå puljevis. Her er informasjon om vaksineringen og til hvilke klokkeslett de ulike puljene skal vaksineres.

Organisering av dagen

• Kl. 08:15. Elevene i 2 SSA møter opp på helsesykepleiers kontor og vaksineres der. Må vente i 20 min. før de kan gå til klasserommet.
  • Kl. 09:00.  De elevene som er engstelig/har hatt vaksinereaksjoner tidligere vaksineres. Møt opp på helsesøsters kontor. Må vente 20 min. før de kan returnere til sine klasserom.
  • Kl. 10:00.  De øvrige elevene vaksineres på rom D 259. Elevene blir hentet i sine respektive klasserom og kan gå tilbake til undervisningen umiddelbart etter vaksinasjonen.

Helsepersonell er i nærheten hele tiden, og kan raskt være på plass ved evt. reaksjoner.

Alle må forholde seg til gjeldende smittevernregler under vaksineringen.

Husk å spise frokost denne dagen!

Viken Fylkeskommune dekker dessverre ikke vaksinekostnadene i år og elevene må derfor selv betale vaksinen.  Pris kr 500,-. Vipses før vaksinering – og kvittering fremvises før vaksinen settes. Vippsnummer legges ut senere.

Folkehelseinstituttet har utarbeidet informasjon om sykdommen og vaksinen  (PDF, 676 kB)