Registrering av foresatteopplysninger

Registrering av foresatteopplysninger i Visma InSchool fungerer dessverre ikke foreløpig

Fjerner krav om legeerklæring fram til 1. november

Elever som er hjemme på grunn av helseplager trenger ikke å levere legeerklæring, men må levere egenmelding. Shutterstock

Første møte med Eiker videregående skole

I går var det rundt 150 Vg1-elever som fikk sitt første møte med Eiker videregående skole.

Skolestart og korona - informasjon om skolehverdagen

For å begrense smitte, har vi satt i gang en rekke tiltak på skolen. Trafikklysene med grønt, gult og rødt nivå viser hvilke smitteverntiltak som gjelder for skolene for de ulike nivåene.

God sommer!

Dette er skolens åpningstider i sommer

Eiker-kantina satser økologisk

Kantinepersonalet ved Eiker videregående skole har nå fått det svart på hvitt at de har oppfylt de høythengende kravene til Debios bronsemerke. Dette betyr at mer enn 15 prosent av maten som står på menyen i den populære skolekantina, er økologisk.

Satser på guttedrømmen

Elvar Smari Albertsson fra Mjøndalen har vært fascinert av pilotyrket siden tidlige barneår. Og da han fikk flysimulatorspill til datamaskinen, ble han fast bestemt på å bli flyger.  I disse dager er han ferdig med treårig utdanning ved Eiker videregående skole, og nå er han klar for to år på pilotskole i Sandefjord.

- Veldig god oppfølging her ved Eiker videregående skole

Skiløperen Helene Marie Fossesholm runder i disse dager av tre år skolegang ved Eiker videregående skole. Hun sier hun er meget godt fornøyd med hvordan skolen har fulgt henne opp. Det har vært mulig å satse på både toppidrett og skolearbeid.